NAGELSTUDIO TILBURG

Over Nagelstudio Tilburg

Regelmatig ga ik opzoek naar nieuwe producten voor mijn nagelstudio.
Nagelstudio Tilburg wil graag met de tijd mee.

Over Nagelstudio Tilburg

Ik ben Mai-Nhi en geboren en opgegroeid in Vietnam. Daar is lekker eten en de schoonheid van de vrouw belangrijk. Schoonheidssalons voor nagels, wimpers en wenkbrauwen zijn in Vietnam al tientallen jaren ingeburgerd. Mooie nagels wimpers en wenkbrauwen is voor iedereen mogelijk en heeft daarom altijd mijn interesse gehad. Als u denkt van niet, zal ik het tegendeel laten zien.

Na wat hobby matig geëxperimenteerd te hebben kwam ik er achter dat ik er aanleg voor had. Dankzij de commerciële vaardigheden van mijn man heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Waarbij het onze visie is om kleinschalig te blijven werken. Zo blijven we ons onderscheiden in kwaliteit en service.

Graag luister ik naar de verhalen van andere mensen. Wanneer u niks te vertellen heeft praat ik graag over mijn twee kinderen welke ik goed in de gaten kan houden vanuit mijn studio. Maar ook over lekker eten en mooie vakantie bestemmingen.

Het werk wordt nog leuker door het persoonlijke contact wat ik opbouw met mijn klanten. Ik geniet ervan wanneer u te vrede en stralend mijn salon verlaat. Mag ik u ook extra laten stralen?

Onze producten

Nagelstudio Tilburg maakt graag gebruik van doordachte technieken. We werken uitsluitend met hoog waardige materialen. Dit komt de kwaliteit en behandeltijd ten goede.

Omdat de nagelstudio onderdeel van ons huis is, zijn we extra alert op onze en uw veiligheid en gezondheid. Zo heeft Nagelstudio Tilburg naast de ruimte afzuiging ook geïnvesteerd in speciale nageltafels met hun eigen afzuiging en filters voor het fijnstof en de chemische stoffen/ geuren. Ook werken we nauw samen met NANOTECH Benelux waardoor onze hygiëne een nieuwe standaard heeft gekregen. Hierdoor maken bacteriën en virussen nagenoeg geen kans meer om zich te verspreiden. U ruikt direct een groot verschil met de meeste andere nagelstudio’s in Tilburg en omgeving, ervaar zelf het verschil.

#nagelstudiotilburg

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 22:00
Zaterdag van 09:00 tot 17:00

Ingang